x 

A kosár üres

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Dr LandaEz a szájvíz egyedi technológiával készült gyógynövénykivonat-koncentrátum, amelyet kifejezetten az előrehaladott fogínygyulladás és fogínysorvadás eseteire fejleszteték ki. A megelőzés és a szakszerű szájhigiénia fontos kelléke azok számára, akik hajlamosak a fogínygyulladásra és a pradentózisra.

 

  • Hatásos a paradentózis és a fogínygyulladás ellen
  • Megállítja a fogínyvérzést
  • Megszűnteti vagy csökkenti a fogak mozgását
  • Megállítja a fogínysorvadás kialakulását
  • Megakadályozza a fogak és az implantátumok kiesését
  • Megállítja a fognyakak szabaddá válását
  • Eltávolítja a szájszag kórokozóit
  • Csökkenti a fogkőképződés

Teljesen természetes termék
A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) teljesen természetes, két összetevőből álló (I üveg és II üveg) termék, amely gyógynövénykivonatokat és propoliszt tartalmaz, kémiai anyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Gyors és erős hatás
A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) Dr. Jiří Landa saját, védett technológiája alapján készül, amely jelentősen erősíti a gyógyhatású természetes anyagok gyógyító erejét és növeli a gyógynövényes szájvíz hatékonyságát a fogínygyulladás és a paradentózis (parodontitis) kezelésében. A javulás első egyértelmű jelei már a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) rendszeres és megfelelő használatának megkezdését követő 10-15 napon megjelennek.

A kétösszetevős kombináció kimagasló hatékonysága
A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) két összetevő egyedi kombinációja - az I és a II szájvízből áll. A két összetevő különleges kettős kombinációja és a megfelelő használatuk (a használati utasítás betartása) biztosítja a gyógynövényes szájvíz maximális hatékonyságát a beteg íny esetében.

A hígítás mértékét az egyéni érzékenység alapján kell megválasztani
A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (I és II összetevők) koncentrált oldat, amely vízzel hígítható. A legmegfelelőbb arány az 1:1 hígítás. Szükség esetén azonban a hígítás mértékét az egyéni tűrőképesség alapján kell meghatározni, vagy használható az oldat hígítatlan formában is.

Terhes nők és szoptató kismamák is használhatják
A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) a terhesség és a szoptatás ideje alatt is biztonségosan használható. Ugyanakkor a növényi összetevők és a propolisz allergiás reakciót válthatnak ki, ezért ennek lehetőségét a használat előtt ki kell zárni. Mivel a szájvizet a használat során nem szabad lenyelni, a szájvíz használata nem befolyásolja a terhesség és a szoptatás lefolyását. A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz használatát 1:1 arányú vagy az egyéni tűrőképesség alapján meghatározott higításban ajánljuk.

Hogyan érheti el a hatóanyagok maximális hatékonyságát
Ahhoz, hogy elérhesse a Dr. Landa gyógynövényes szájvízben lévő hatóanyagok maximális hatékonyságát a beteg  ínyfelületen, be kell tartania az adott probámához ajánlott kezelési módot, tehát a használati utasítás.  Fontos előfeltétel természetesen a fogak megfelelően alapos tisztitása a szájvíz használata előtt

Tartalom és csomagolás
Egy csomag Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) 2 üveg, eltérő összetételű szájvizet tartalmaz (I és II szájvíz), üvegenként 250 ml folyadékkal (2 x 250 ml). A csomag része egy 15 ml-es műanyag mérőpohár, ami megkönnyíti a megfelelő adagolást. Az egészségmegőrző kezelés esetén (öblögetés hetetne 2 x) a csomag tartalma körülbelül 3-6 hónapra elegendő.

Használati utasítás
A szájüreg öblögetését először az I szájvízzel kezdjük, majd a II szájvízzel folytatjuk. Javasoljuk, hogy az öblögetést legalább 1-3 percig intenzíven végezze mindkét szájvízzel. Az öblögetéshez a szájvíz higítás nélkül is használható, de igény esetén higítani is lehet. Egy-egy öblögetéshez 10-15 ml folyadékot használjon. A higítatlan gyógynövényes szájvíz a beteg ínyen irritációt okozhat. Ebben az esetben vízzel vagy erdei zsurlós teával higíthatja az oldatot 1:1 -  1:3 arányban.  A higítás arányát az egyéni tűrőképesgé alapján válassza meg. A szájvizet alapos fogmosás után használja. A szájvizet ne nyelje le! A használat utáni 30 percben ne étkezzen és ne igyon. Súlyosabb problémák esetán a részletes használati utasítás szerint járjon el.

Használja Dr. Landa aplikációs módszerét
A gyógyhatású anyagok maximális hatékonyságát a sérült ínyfelületen Dr. Landa speciális kezelési módszerének alkalmazásával érheti el, amely a beteg ínyfelület alapos átmaszírozásán és megfelelő kezelésén alapul. Elsősorban a súlyosabb megbetegedések esetére ajánljuk. A következő módon járjon el:
 
Készítse elő a szájvizet és egy megfelelő minőségű és állapotú fogkefét (a Curaprox CS 5460 speciális, orvosi tapsztalatok alapján kifejlesztett fogkefét ajánljuk, amit itt megrendelhet).
Először végezze el a fogak alapos tisztítását a jó minődégű fogkefével és a fogközi kefével. Tartsa be a a megfelelő tisztítási technikát (lásd a szájhigiénia részben).
Utána mártsa bele a Curaprox CS 5460 fogkefét az I szájvízbe és finoman maszírozza vele a beteg ínfelületet. Ezt többször ismételje meg. Az ínyfelület bemaszírozása után öblögessen az I szájvízzel a megszokott módon.
Ezután mártsa a fogkefét a II szájvízbe, és az I szájvíznél leírt módon járjon el. Végül öblögessen a II szájvízzel is.
A szájvíz használata után 30 percig ne egyen és ne igyon.

Forrás: Dr.Landa

Szolgáltató adatai

Lagymanyos cegadatok uj

Gyógyszer-információ

ÜgyeletInfo

Ügyelet információkért kattintson ide!