x 

A kosár üres

Szállítási-fizetési feltételek (ÁSZF)

A vásárlás során Ön a kiválasztott termékek melletti kosár ikonra kattintva belehelyezheti a cikkeket a virtuális kosarába. Véglegesítésig még többször módosíthat, törölhet.

Kérjük, nézze meg figyelmesen az Ön által rendelt készítmény tárolására vontakozó információt. A "Hűvös helyen tartandó" jelzéssel ellátott készítményeket csak személyes átvétellel rendelheti, postai kézbesítéssel nem.

Amennyiben befejezte a megvásárolni kívánt termékek összeválogatását, továbbléphet a rendelés véglegesítéséhez és a fizetéshez.
A megrendelés elküldésével és annak a Lágymányos Patika Webáruház - a továbbiakban SZOLGÁLTATÓ - részéről történő e-mail-en történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Szolgáltató, valamint a Megrendelő (Vevő) között, az alábbi feltételek szerint:
A  létrejövő szerződések nyelve a magyar, az elektronikus módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Szolgáltató nem iktatja, magatartási kódexre nem utal. A Szolgáltató a megbízás teljesítésekor szállítóként szerepel.

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGEI:

  1. Helyszínen, a patikában
  2. A Posta futárszolgálatával
  3. PostaPontra, MOL postapontra. vagy Csomagautomatára címezve belföldön. A Csomagautomatából történő csomagátvétel és csomagkövetés ITT megtekinthető!

FIZETÉSI MÓDOK:

  1. Helyszínen, a patikában

1.1. készpénzzel, ebben az esetben soron kívül ki tudjuk szolgálni a tisztelt megrendelőt, mert előre ki tudjuk állítani a nyugtát, ill. igény esetén a számlát, természetesen ilyenkor számlázási név és cím is kell.

1.2. bankkártyával és egészségpénztáras kártyával, ebben az esetben is összekészítjük a megrendelt árut, de a kártyás fizetés miatt soronkívüliséget nem tudunk biztosítani. Egészségpénztárainkat, amelyekkel kapcsolatban állunk ide kattintva érheti el.

2. PostaPonton történő átvétel költsége (helyben, vagy bankkártyával) - 990 Ft, kivéve a NUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termékeket, amelyek szállítási költsége 2000 Ft.

3. Készpénzes fizetés átvételkor (utánvét). A megrendelő a megrendelt termék árát és a kiszállítási díjat kiszállításkor, készpénzben, egy összegben, a kiszállítást végző személy részére köteles megfizetni. A kiszállítást végző személy a kifizetett összegről számlát ad a megrendelő részére. Kérjük, az összeget lehetőség szerint pontosan kiszámolva készítse elő. Szállítási költség: 990 Ft (kivéve a NUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termékeket, amelyek szállítási költsége 2000 Ft) + utánvét költsége 400 Ft.

4. Előre fizetés (átutalással). A megrendelő a megrendelt termék árát és a kiszállítási díjat előre banki átutalással fizeti Szakváry Károlyné Ev. bankszámlájára: CIB bank, számlaszám: 10701513-66519818-51100005. Szállítási költség: 990 Ft, kivéve a NUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termékeket, amelyek szállítási költsége 2000 Ft.
5. Online bankkártyás fizetéssel. A rendszer biztonságát a Cib bank online fizetési rendszere biztosítja. Szállítási költség: 990 Ft, kivéve a NUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termékeket, amelyek szállítási költsége 2000 Ft.

MEGJEGYZÉS:
Amennyiben a megrendelő a meglévő készletmennyiségen felül kíván vásárolni, 1 ill. 2 napos határidőre vállaljuk a hiányzó áru beszerzését, a nagykereskedők szállítási ütemének függvényében, természetesen amennyiben egyáltalán beszerezhető áruról van szó, és nem tartós hiánycikkről.
- Felhívjuk tisztelt megrendelőink figyelmét arra, hogy a megrendelés egyben vásárlási és fizetési kötelezettséget is jelent, ennek tudatában kérjük a rendelések feladását.
- A megrendelt áruk lefoglalását a rendelés időpontjától számított 48 óráig tartjuk fenn, indokolt esetben, telefonos megbeszélés alapján ez meghosszabbítható.
- A Szolgáltató garanciát vállal arra, hogy a regisztrációs adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személy részére nem adja ki azokat.

Elállás, rendelés lemondása, hibás teljesítés

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával is. Ha rendelését az előtt kívánja lemondani, hogy azt a Szolgáltató a Szállítónak átadta volna, ezt megteheti egyszerűen telefonon, vagy e-mailben. Ez esetben a Megrendelőnek semmilyen további kötelezettség nincs. Ha a rendelést Ön már megkapta, a következőekre kell tekintettel lennie.
Étrend-kiegészítők, kozmetikumok, stb. esetében az elállási jogukkal akkor élhetnek, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudják szolgáltatni. Készülékek esetén csak kipróbálás előtt élhet az elállás jogával, ha a használat fertőzésveszélyt jelenthet, ilyenek a vércukormérők, koleszterinszint-mérők. Gyógyszerek esetében az elállás jogával nem élhet. Elállási jog a termék átvételekor kezdődik, és 8 munkanapon belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Hibás teljesítés esetén, vagyis ha a Szolgáltató nem a kívánt árut szállította, visszaküldhető a termék a mi költségünkre. Ha ilyen fordulna elő, kérem, keresse Ügyfélszolgálatunkat, hogy megbeszélhessük a teendőket.
A Szolgáltató elállás esetén a vevő által már kifizetett összeget legkésőbb 30 napon belül a vevővel egyeztetett módon visszafizeti. A Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Miket rendelhet meg gyógyszertárunkból?

A Lágymányos Patika Webáruházban vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás gyógyszereket, gyógytermékeket, étrend-kiegészítőket, dermokozmetikumokat, tápszereket, babaápolási termékeket, egyes gyógyászati segédeszközöket, és más általában gyógyszertárban forgalmazott termékeket vásárolhat meg. Magisztrális és egyedi receptúra szerinti gyógyszertári készítményekről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Miket nem rendelhet meg?
Nem rendelhetők a jogszabályban felsorolt pszichotróp gyógyszerek, kábítószerek, illetve folyamatos hűtést igénylő vagy nagy tömegű termékek, valamint receptköteles gyógyszerek.

Egyéb feltételek
- A Szolgáltató nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől!
- Fenntartjuk a jogot hogy amennyiben az adott rendelés gyógyszerészszakmai szempontból nem elfogadható, visszautasítsuk a teljesítését! Erről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.

Vonatkozó jogszabályok
- 41/2007. EüM. rendelet
- 17/1999. Kormányrendelet
- 49/2003. GKM rendelet
- 2006. évi XCVIII. törvény

Szolgáltató adatai

Lagymanyos cegadatok uj

Gyógyszer-információ

ÜgyeletInfo

Ügyelet információkért kattintson ide!