ÁSZF – szállítási-fizetési információk

Az Általános Szállítási-fizetési feltételek (ÁSZF) teljes terjedelemben ide kattintva érhető el. A gyors tájékozódás érdekében a szállítással, átvétellel és a fizetéssel kapcsolatos információk kiemelten az alábbiak:

3. Szállítás, személyes átvétel
A Vevő a megrendelt terméket átveheti személyesen a 1111 Budapest, Budafoki út 47. szám alatti patikában (Lágymányos Patika) nyitvatartási időben, illetve a GLS futárszolgálatával történő kézbesítéssel, valamint GLS Csomagpontra címezve belföldön.
A szállítási határidő 1-2 munkanap.

4. Fizetési módok
4.1. A Vevő a személyes átvétel szállítási mód megjelölése esetén a Budapest, Budafoki út 47. szám alatti patikában veheti át a megrendelt terméket. Ez esetben lehetőség van fizetni:
4.1.1. készpénzzel.
4.1.2. bankkártyával, illetve egészségpénztári kártyával.
Egészségpénztárainkat, amelyekkel kapcsolatban állunk ide kattintva érheti el.
4.2.A Vevő a GLS Csomagponton történő átvétel, mint szállítási mód megjelölése esetén a kiválasztott Csomagponton helyben készpénzzel, vagy bankkártyával egyenlítheti ki megrendelése ellenértékét, továbbá a szállítási költséget 990,- Ft és az utánvét költségét (400.- Ft) ezeken a módokon egyenlítheti ki. A Csomagponton történő átvételkor a szállítási költség NUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termék rendelése esetén 2.000,- Ft.
4.3. A Vevő a GLS futárszolgálat, mint szállítási mód és az utánvét fizetési mód megjelölése esetén a kézbesítéskor készpénzes fizetéssel egyenlítheti ki a megrendelés ellenértékét. A Vevő a megrendelés teljes ellenértékét és a kiszállítási díjat kiszállításkor, készpénzben, egy összegben, lehetőség szerint pontos összeg átadásával a kiszállítást végző személy részére köteles megfizetni. GLS futárszolgálat kiszállítás utánvéttel esetén a szállítási költség: 990 Ft (kivéve aNUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termékeket, amelyek szállítási költsége 2.000,- Ft), plusz az utánvét költsége 400,- Ft.
4.4. A Vevő az átutalással történő előre fizetés, mint fizetési mód megjelölése esetén a megrendelés teljes ellenértékét és a kiszállítási díj teljes összegét előre banki átutalással köteles megfizetni a Szakváry Károlyné Gyógyszertára Egyéni Cég nevén lévő és a CIB Bank Zrt-nél vezetett 10702404-71422118-51100005 számú bankszámlára. Szállítási költség: 990,- Ft, kivéve a NUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termékek rendelése esetén, amelyek szállítási költsége 2.000,- Ft.
4.5. A Vevő az online bankkártyás fizetési mód megjelölése esetén köteles a Cib bank online fizetési rendszerén keresztül teljesíteni a megrendelés ellenértékének és a szállítási díj teljes összegének kiegyenlítését. A rendszer biztonságát a CIB Bank Zrt. biztosítja. Szállítási költség: 990,- Ft, kivéve a NUTRIDRINK termékcsoportba tartozó termékek rendelése esetén, amelyek szállítási költsége 2.000,- Ft.

Szolgáltató adatai

Lagymanyos cegadatok uj

Gyógyszer-információ

ÜgyeletInfo

Ügyelet információkért kattintson ide!