x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Belépés Regisztrálás



A bőr és a köröm egészsége

Az időjárás változása, a bőrünket és körmünket egyaránt érintheti, ezért fokozott figyelmet kell fordítanunk azok ápolására, valamint a szezonálisan megjelenő betegségek megelőzésére és időben történő kezelésére. A Dr. Nagy Zsuzsa bőrgyógyász szakorvossal készült interjú és a témakörben készült összeállításunk ebben igyekszik tanácsokkal szolgálni.
Patikánk a bőr és köröm problémákra az alábbi készítményeket ajánlja, amelyeket a termék nevére kattintva megvásárlolhat:

Bővebben

Bőr és köröm betegségek, elváltozások

Nagy Zsuzsa borgyogyaszA bőr és a köröm a test felületének kültakarója. Bőrünk érzékeny felület, amely külső hatásokra, - napfény, hőmérséklet, bogár csípése, - vagy akár lelki, pszichoszomatikus hatásokra akár súlyos, fájdalmas reakciókkal válaszol.
A köröm növekedése kézen 0,5-1mm, lábon 0,2-0,5mm hetente, azaz körömlemez a kézen kb. fél év, lábon 1-1,5 év alatt újul meg. A kézkörmök vékonyabbak, mint a lábkörmök. Elváltozásai akár más betegséget is jelezhetnek. A témában Dr. Nagy Zsuzsa bőrgyógyászt kérdeztük.

Bővebben

A COVID-19 egyik tünetcsoportja - bőrproblémák

Nagy Zsuzsa borgyogyaszA szakorvosok már a járvány kezdetén, 2020-ban is felfigyeltek arra, hogy a betegek között több esetben különféle bőrproblémák is jelentkeztek. A COVID-19 vírus által fertőzött betegek több mint 20 százalékának volt, vagy van valamilyen bőrtünete is! Szakértőnket Dr. Nagy Zsuzsa bőrgyógyász szakorvost kérdeztük.

Bővebben

© Lágymányos Patika és WEBáruház - 2011 - 2023 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!