x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Belépés Regisztrálás



Allergiás reakciók – keresztreakciók – vizsgálatok

Egyes becslések szerint Magyarországon minden ötödik ember allergiás valamire. A diagnosztizált allergiák jó része már nem csak egy tényező/allergén anyag hatására alakul ki. A hónap interjúja - és az ajánlatott szakcikkek - az ezzel kapcsolatos kérdéskört vizsgálják.
Patikánk az allergiás reakciók enyhítésére az alábbi készítményeket ajánlja:

Bővebben

Allergiás tünetek - vizsgálatok

josa valeria 6Az allergiaszezon sokakat már nem ér meglepetésként, tisztában vannak a fellépő tünetetekkel, illetve jó esetben hangsúlyt fektetnek ezek megelőzésére. Ugyanakkor mások számára talán ez az első időszak, amikor szembesülnek azzal, hogy bizony valami allergiás reakciót vált ki szervezetükben.
2016 nyarán a témakörben már beszélgettünk Dr. Jósa Valéria fül-orr-gégész, allergológus és immunológus szakorvossal. Ezúttal ismét a segítséget kértük a témakör más oldalról történő megközelítésében.

Bővebben

Mi az a keresztallergia?

Allergia 201808 1Többen megfigyelhették már, hogy allergiás panaszaik - főleg allergiaszezonban - olyankor is erősödnek, amikor nincs semmilyen jel arra, hogy az allergén-koncentráció emelkedett lenne a környezetben. A panaszokat ez esetben keresztallergia is okozhatja.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: WEBBeteg

Napkiütés

Allergia 201808 3Mindenkinek ügyelnie kell arra, nehogy leégjen, de elsősorban a fehér bőrűeknek, vörös hajúaknak kell vigyázniuk. Gyerekeknél és fiatal felnőtteknél, ill. egyes gyógyszereket szedő embereknél a napsütés allergiás reakciót is okozhat.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: InforMed

© Lágymányos Patika és WEBáruház - 2011 - 2023 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!