Hurutoldó teakeverékA teakeverék gyógynövény-komponensei elősegítik a hurutos megbetegedésben felhalmozódott nyák elfolyósítását, megkönnyítik annak felköhögését, enyhe gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, görcsoldó hatásúak, csökkentik a garatnyálkahártya irritációját, illetve annak fájdalmát.

Salvus gyógyvízBükkszék gyógyító hatású vizét Salvus néven palackozzák. A gyógyvíz mind fürdő-, mind ivókúra formájában alkalmas különböző betegségek gyógyítására. 540 méter mélyből tör fel a 40 °C hőmérsékletű Salvus gyógyvíz, ennek köszönheti országos ismertségét a település.

Herbária Májvédő TeakeverékA pannonhalmi bencések ősi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítő kezelés formájában alkalmazható különböző eredetű májbántalmakban, a máj fokozott megterhelése esetén jelentkező májkárosodások, gyomor- és bélbántalmak, epebetegségek megelőző, kiegészítő és utókezelésére.

Naturland Salaktalanító teakeverékAz alkotórészek többsége főleg vizelethajtó, húgyúti fertőtlenítő hatású (aranyvesszőfű, tarackbúzagyökér, csalánlevél). A vizelethajtó hatás elősegíti a salakanyagok gyorsabb ürítését a szervezetből. A bodzavirág izzasztó, míg a gyermekláncfű emésztést elősegítő hatású, így ezek is hozzájárulnak az ún. "tisztító" folyamathoz. A teakeverék kellemes ízét, illatát a feketeribizli- és borsmenta levél-, míg színét a hibiszkuszvirág adja.

Termékkereső

Itt keressen tüneteire

Elérhetőségeink

Lágymányos PatikaÜgyfélszolgálat: +36 1 466 6246
info@lagymanyospatika.hu

tarspatika logo kicsi 0

Fejborapolasi tanacsadas

gyogygond2

LX Line Partner Patika

Ügyeletes patika

Déli Gyógyszertár
Budapest, 1123 Bp., Alkotás u.1/B. Tel: 06 1 355 4691

Felügyeleti szerv - OGYÉI

biztonsagos patika

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 15875272

Szolgáltató adatai

Lagymanyos cegadatok uj

Gyógyszer-információ

ÜgyeletInfo

Ügyelet információkért kattintson ide!