x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Belépés Regisztrálás



FONTOS INFORMÁCIÓ!

FIGYELEM!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszer-forgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
Ezért a vény nélkül megvásárolható gyógyszereket házhoz szállítani nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Lágymányos Patikában (Bp. 1111 Budafoki út 47.)

Akciós Termékeink

AKCIÓ - 15%
474

Diamizin forte tabletta 75x

Fogyasztói ár: 6079 Ft
Eredeti ár: 7129 Ft
AKCIÓ - 19%
Angimed/Angised méz szopogató tabletta 24x

Angimed/Angised méz szopogató tablett...

Fogyasztói ár: 2559 Ft
Eredeti ár: 3159 Ft
AKCIÓ - 17%
Bepanthen krém 30g

Bepanthen krém 30g

Fogyasztói ár: 1739 Ft
Eredeti ár: 2099 Ft
AKCIÓ - 24%
Emozul Control 20 mg kemény kapszula /38 14x

Emozul Control 20 mg kemény kapszula ...

Fogyasztói ár: 1999 Ft
Eredeti ár: 2639 Ft
AKCIÓ - 29%
474

Bioheal Kalcium 500 mg + D3 + K2 film...

Fogyasztói ár: 1949 Ft
Eredeti ár: 2729 Ft
AKCIÓ - 15%
Neo Citran por felnőttnek 14x

Neo Citran por felnőttnek 14x

Fogyasztói ár: 4169 Ft
Eredeti ár: 4929 Ft
AKCIÓ - 17%
Talcid 0,5 g rágótabletta 20x

Talcid 0,5 g rágótabletta 20x

Fogyasztói ár: 1289 Ft
Eredeti ár: 1559 Ft
AKCIÓ - 19%
Nasivin Sanft 0,25mg/ml oldatos orrspray 1x10ml

Nasivin Sanft 0,25mg/ml oldatos orrsp...

Fogyasztói ár: 2789 Ft
Eredeti ár: 3449 Ft

Méregtelenítés – béltisztítás

prog toxicleanMéregtelenítünk, tehát vagyunk. Béltisztítunk, annál inkább leszünk.
 
Minden élő szervezet – de még az élettelen is, hisz nézzük csak meg a kristályokban a zárványokat – méregteleníti önmagát. Legyen az fa, virág, kutya, vagy Manci néni a szomszédból.
Az ember legfőbb méregtelenítő szerve a mája. „Hivatalosan” méregtelenítenek még a vesék és a verejtékmirigyek is. Utána ott van mögöttük az egész kiválasztás, a nyirokrendszer, a teljes emésztőrendszer, a vérrendszerről már nem is szólva…mit tagadjuk, minden szervünk, teljes szervezetünk részt vesz ebben a létfontosságú munkában.

 

Mai világunk, környezetünk nem egyezik a régivel.
Az emberiség „előre” haladása sok esetben „hátralépést” is jelent. Minél több vívmány kerül életünkbe, ami egyszerűsíti mindennapjainkat, annál több veszélynek tesszük ki egészségünket. Gyakorlatilag 10 perc alatt háromfogásos ebédet készíthetünk csodás, megnevezhetetlen tartalmú és nevű félkész ételek és a mikró segítségével. De nem kell még ennyit se vacakolnunk, csak megállunk egy pékség előtt és benyomjuk azt a jó kis sonkás croissant-t. (Utána nyögdécselünk pár órát egy kővel a gyomrunkban, de mi az nekünk! Ide az oroszlánt is!)
 
Ha próbálunk is többet tenni az egészségünkért a táplálkozás terén, fittek vagyunk, lefutjuk naponta a maratont, akkor sem tudjuk elkerülni, hogy ne a földi levegőt szívjuk. Innentől kezdve bezárult a kör.
Szervezetünket támogatni kell a méregtelenítés megnövekedett igénye szerint. Hosszadalmas kúrákat is végezhetünk, böjtölhetünk, a lényeg mindig a belső tisztítás. Minden út Róma helyett - a méregtelenítéshez vezet! No persze ez az út lehet köves, göröngyös, de lehet egy 6 sávos sztráda is.

Akkor nézzük a gyakorlatot!
A méregtelenítés logikusan béltisztítással kezdődik. A fel nem dolgozott és egyre halmozódó melléktermékek lerakódásaitól meg kell tisztítani emésztőrendszerünket. Számos tanulmány létezik, mely bizonyítja, hogy az emberiség mennyire fertőzött a parazitáktól, a környezeti szennyeződésektől…stb. Ebben a rövid cikkben nem tudunk kitérni a bizonyítékokra, melyek szerint az emberek 80 %-a parazitákkal fertőzött, és ennek nem feltétlen van látható nyoma.(Egy ártatlannak tűnő allergia mögött is állhat komoly parazita fertőzés.) Ebben a cikkben arra sem térünk ki, hogy pontos százalékos arányban mi hasznosul a bevitt táplálékból – legyen az vitamin, táplálék kiegészítő vagy pacalpörkölt – a belek falán az évek során felhalmozott lerakódások miatt. A lényeg, hogy mint minden dolgot, meg kell tisztítani a tápcsatornánkat is. Ebben számos megoldás segíthet, időigényesebb és praktikusabb is. A tiszta bélfal tudja megfelelően átereszteni a számunkra hasznos táplálékot. Az már csak „mellékterméke” egy béltisztításnak, hogy ledobunk pár kilót a feleslegből, és kettesével vesszük a lépcsőt.

Van, akinek megkeseríti életét a székrekedés, a felfújódás, a rossz közérzet. Van, aki csak bő ruhában jár és sziesztázik egyet, mert nem tud felkelni az ebéd után. Idő kérdése, mikor kell komolyan szembesülnünk azzal, hogy szervezetünk telítődött salak- és méreganyagokkal.

Az óra ketyeg!

Tudatosan tennünk kell egészségünkért. Örök igazság, hogy a szabály ismeretének nélkülözése nem mentesít a következménye alól. Homokba dughatjuk a fejünket, mondhatjuk, hogy nekünk semmi sem árt. Nagyon egyszerű: ha Önnek semmilyen testi és lelki tünete nincs, ha környezetével minden rendben, akkor ez a cikk nem Önnek szól. Ellenkező esetben érdemes megvizsgálni, hogyan tovább!
Tegyen most az egészségéért és rendelje meg az Ön béltisztító kúráját még ma!

Most 5%-al olcsóbban megteheti,

rendelése előtt beírja a Discount Code mezőbe a következő kódot: LAGYMPATIK856

A termékeket patikánkban is megveheti, vagy online megrendelheti.

Miért a
Lágymányos Patika?

  1993-  

az alapítás óta

  < 5000 

elégedett vásárló

  < 5000 

termék az oldalon

© Lágymányos Patika és WEBáruház - 2011 - 2023 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!